NorthernHope wrote:ajd ne pretjeruj fakat. koji se q uvlačiš debilima
PALUS wrote:NorthernHope wrote:ajd ne pretjeruj fakat. koji se q uvlačiš debilima
Jaranu ja kad sam se sa njima svadzo ti si negdje bio ja se ne uvlacim pravis glupe komentare , covjek je dobio titulu , DZeko imo sezonu finu sa 19 golova i to sa jako malo odigranih utakmica i ako ne primjetis dole sam napao sve koji su pisali protiv njega i rekli su da sam u pravu a ti nemas sredine ti si ovdje bas radi Edina ja nisam....
Crossie wrote:I love you guys, I don't know what your talking about, but I love you.
Quentin Tarrentino slap me in the face, Sausages, for the Dzeko, Adolf Hitler making the moon turn blue. La Junta, Maradonna with pregnant apples!
george7961 wrote:If anyone wants the game on a disc, drop me a PM
NorthernHope wrote:PALUS wrote:NorthernHope wrote:ajd ne pretjeruj fakat. koji se q uvlačiš debilima
Jaranu ja kad sam se sa njima svadzo ti si negdje bio ja se ne uvlacim pravis glupe komentare , covjek je dobio titulu , DZeko imo sezonu finu sa 19 golova i to sa jako malo odigranih utakmica i ako ne primjetis dole sam napao sve koji su pisali protiv njega i rekli su da sam u pravu a ti nemas sredine ti si ovdje bas radi Edina ja nisam....
Nemam sredinu jer fakat jesam tu zbog Edina i tačka. Čim Edin ode i ja ću odjebat sa foruma, al dotad nek me trpe, trpim i ja njihove debilne komentare jebo im Mancini strinu, ne vide kakav je debil od trenera. Ja prvi italijane volim, al ovaj je kreten neviđeni.
PALUS wrote:NorthernHope wrote:PALUS wrote:NorthernHope wrote:ajd ne pretjeruj fakat. koji se q uvlačiš debilima
Nemam sredinu jer fakat jesam tu zbog Edina i tačka. Čim Edin ode i ja ću odjebat sa foruma, al dotad nek me trpe, trpim i ja njihove debilne komentare jebo im Mancini strinu, ne vide kakav je debil od trenera. Ja prvi italijane volim, al ovaj je kreten neviđeni.
Ja nikad ne bi provodio vrjeme na engleskom forumu i trazio od njih da pored Teveza Kuna i Ballotellia proglase Edina najboljim .Oni suuzeli titulu covjece poslije 44 god ti njima pricas o Edinu , ne znam....
Return to The Maine Football forum
Users browsing this forum: city72, Google [Bot], nottsblue and 190 guests